ŽDB Drátovníci jsou skvělí závodníci!

Již poněkolikáté se i letos mezi námi našla partička 20 nadšenců a příznivců Dračích lodí, kteří chtěli protáhnout své tělo a poměřit síly s konkurencí. Sešli jsme se v sobotu 3.6.2023 hned ráno na Vrbickém jezeře, kde se konal již třetí novodobý ročník závodu Dračích lodí. Nálada byla dobrá a naše ambice velké, ovšem příprava některých konkurenčních týmů budila respekt.

My jsme zvolili strategii hlavně si závod a celý den strávený u vody užít, lépe se poznat i mimo pracovní prostředí a nenechat se rozhodit namachrovanými svalovci. Po krátké poradě a rozcvičce jsme se pustili do souboje namixovaných desetimístných posádek v kategorii Fun. První rozplavba na 200 metrů nám vlila do žil adrenalin a posílila naši touhu umístit se v první desítce. Fandění kolegů, kteří nás přišli podpořit, bylo příjemné a byl to hnací motor pro další kola závodu.

Počasí nám přálo, panovala dobrá nálada a my jsme ukázali, že jsme nejen dobrá parta, ale i sporťáci, co umí za to vzít.  I když nakonec naše síly stačily na slušné umístění ve druhé desítce v závodě na 200 i 1 000 metrů, s výsledkem jsme byli všichni spokojeni a už teď se těšíme na další ročník.