„Maximálně jsme se snažili využít efektu, kdy jsou všichni z oboru na jednom místě“

ŽDB Drátovna se opět, a navíc po 6 letech, prezentovala na specializovaném oborovém veletrhu WIRE and Tube v německém Düsseldorfu. Pravidelnou účast narušily poslední turbulentní roky, a tak nejen pro nás, ale i kolegy z oboru byl veletrh ideálním místem pro zviditelnění výsledků naší práce v uplynulých letech a prezentaci vizí dalšího rozvoje firmy.

Samotný veletrh má 40ti letou historii a je největším svého druhu se zaměřením na náš obor drátovenství a také jeho přidružené obory. Letošní ročník trval 5 dní a navštívilo jej více než 38 000 návštěvníků.  1 500 vystavovatelů ze 60 zemí světa se prezentovalo na 67 400 metrech čtverečních. Jak dokládají tyto statistiky, byl letošní ročník největší v celé historii pořádání veletrhu. Už tato skutečnost ukazuje, o jak významnou akci se jedná. Celkem proběhlo 162 jednání – 99 jednání se stávajícími zákazníky a 63 s novými potenciálními obchodními partnery.